Uppdragsgivare


”AAR Translator anlitar Jesper Ohlsson för att ringa upp potentiella kunder för att boka möten och kartlägga behov. Vi har använt oss av TM-företag förut – men aldrig kommit i närheten av de resultat som vi fått med Jesper. Han har en fantastisk förmåga att skapa kontakt med motparten, utan att någonsin bli ”pushig”. Jesper är en resultat- och målinriktad säljare med stil och integritet. Jag kan varmt rekommendera Jesper och Win-Win!”

Malin Hankin
Marknadschef, AAR Translator


"Win-Win och Jesper Ohlsson hjälper Advenica med att kvalificera och boka möten med potentiella kunder. Det känns okomplicerat att komma igång att samarbeta och Jespers positiva inställning och förmåga att se möjligheter gör samarbetet inspirerande. Jesper är noggrann, strukturerad och levererar goda resultat. Vi kan varmt rekommendera Jesper till liknande uppdrag."

Rune Bengtsson
VP Sales Enterprise, Advenica


”Jesper höll en grundläggande utbildning i försäljning med fokus på telefonförsäljning genom ”kalla samtal” för oss på Baker Tilly Malmö Lund. Vi som auktoriserade revisorer har inte använt oss av denna typ av försäljning tidigare. Genom utbildningen fick vi verkligen en bra grund att stå på för att utföra våra samtal och Jesper gav mycket konstruktiv feedback när vi satte ihop våra samtal. Vi känner även att vi har stor nytta av utbildningen i andra former av försäljning som vi vanligare hamnar i t.ex. genom nätverk och direkt kontakt med en potentiell kund.”

Anders Molin
Auktoriserad revisor, Baker Tilly


”Jesper har ett stort kontaktnät i alla branscher. Detta gör att Budakuten får många uppdrag där Jesper berättar för sina kontakter vem Budakuten är och vad vi står för, då vi har samma värdegrunder. Jesper är en engagerad och välutbildad kille inom framförallt sälj. När vi kört fast i säljfrågor så anlitar vi Jesper som bollblank. Detta är ovärderligt för oss att på ett snabbt sätt komma vidare i vårt säljarbete.”

Stefan Semjaniv
VD, Budakuten


”Jesper har hållit i utbildningar för oss som vi varit jättenöjda med. Vi började med ”Intresseväckande besöksbokning” som ledde till många besök. Därefter ville vi bli ännu bättre på sälj för att förvalta besöken. Även på denna punkt har vi blivit bättre och ser ett ökat resultat efter utbildningen. Jesper är en pedagogisk och duktig utbildare. Vi har trivts oerhört bra på hans lektioner och vi har kunnat öva på våra egna specifika situationer vi har på företaget. Jesper har uppmuntrat och stöttat oss genom processerna och vi har känt oss mycket trygga efter hans utbildning. Därför vill vi varmt rekommendera honom vidare till alla.”

Catrine Landgren
Anställd, Clarendo AB


”Efter att ha genomgått flera säljutbildningar under årens lopp och trott att jag redan hade full koll inom området, bestämde jag mig ändå för att finslipa mina färdigheter genom att delta i en säljutbildning med Jesper på Win-Win Säljkonsult AB. Wow, vilken upplevelse det blev! Det var långt ifrån något jag tidigare upplevt – otroligt bra och professionellt på alla sätt. Utbildningen täckte allt från att förstå faktorer som påverkar inköparens beteende till konsten att argumentera övertygande och sätta samman en framgångsrik säljoffert. Jespers pedagogiska tillvägagångssätt gjorde hela upplevelsen mycket lärorik. Det var inte bara en vanlig säljutbildning, utan det inkluderade även förhandlingsteknik, argumentationsteknik, kundservice och mycket mer. Om du funderar på att själv genomgå en utbildning eller vill stärka ditt säljteam, så rekommenderar jag starkt att ni tar kontakt med Jesper. Det var verkligen en investering som gjorde skillnad för mig.”

SAMED TÖZMAL
VD, Delco AB


”EV Fuel anlitade Jesper Ohlsson för att spetsa våra anställdas försäljningskunskaper och metoder, men vi har fått så mycket mer än det. Jesper är en sann säljare ända in i själen och för det vidare ut i hans kunskaper genom hans försäljningsutbildningar. Jesper har inte bara hjälpt oss att öka vår omsättning men också glädjen för försäljning hos våra anställda. Han har på ett innovativt, engagerat och roligt sätt lyckats få fram en utbildning där sanna samt välvilliga säljare träder fram. Vi kan inget annat än att tacka Jesper Ohlsson på Win-Win Säljkonsult och rekommendera honom varmt till andra företag samt framtida uppdragsgivare!”

XAVIER STEVART
VD & Co-founder, EV Fuel


”IKC Fonder hade beslutat att kontakta ett urval kunder för att ställa frågor om kvalitet och kundnöjdhet. Kontakten skulle ske via telefon och det var viktigt att den som ringde inte arbetade hos IKC Fonder utan skulle uppfattas som neutral. Jesper hjälpte oss med att skapa en mall och manus för samtalen, torrövning av utringande personal och sedan både ringde och coachade han i inledningsskedet av ringningsprojektet. Vi var mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Jesper för liknande uppdrag.”

Joacim Fredriksson
Marknadschef, IKC Fonder


”Jesper är född till säljare: lika sympatisk som affärsmässig älskar han utmaningen som det innebär att sälja, och han gör det lika naturligt som vi andra andas. Inte hetsigt och påträngande som så många telesäljare, utan lugnt och resonerande, så att kunden får goda efterköpskänslor och snällt betalar fakturan. Under hösten och vintern 2013-14 har Jesper hjälpt oss att marknadsföra och sälja nyhetstidningen Miljöledaren per telefon till företag. Det har varit ett givande och på bägge sidor entusiastiskt samarbete med god kommunikation och dito resultat. Jag rekommenderar varmt Jesper och Win-Win Säljkonsult för allehanda försäljningsuppdrag!”

Fredrik Vrang
Ägare, Innehållbart


”Jag avslutade nyligen en kundfokuserad försäljningskurs med Jesper på Win-Win. Jesper hade ett stort engagemang och utbildningen hade ett tydligt upplägg vilket gjorde det roligt, lärorikt och lättförståeligt. Utbildningen har resulterat i bättre samtal och relationer för mig med både mina teammedlemmar, befintliga och nya kunder, och konsulter. Det jag framförallt uppskattade under utbildningens gång var att man alltid kom ut från utbildningstillfällena med bättre självkänsla och med nya konkreta verktyg som går att använda sig av direkt. Konkret, tydligt och mycket givande. Tack Jesper.”

Edvin Chramer
Teamleader/Senior Konsultchef, LäkarLeasing Sverige AB


”Win-Win Säljkonsult har samarbetat med Mackzess som underkonsult i affärsutvecklingsprojekt. Uppdraget omfattade nykundsbearbetning samt att följa upp och utveckla befintliga kunder med merförsäljning.”

Markus Lundberg
VD, Mackzess AB


”Jesper är certifierad av Medavo som träningsledare och har lång erfarenhet av att utveckla team- och arbetsledare både i våra öppna program samt företagsinterna projekt. Med sin positiva inställning och professionalism bidrar Jesper i hög utsträckning till att skapa framåtanda och drivkraft i kunduppdragen.”

Fredrik Bohm
VD, Medavo AB

Deltagare: ”Mycket trevlig utbildning med bra verktyg och trevlig utbildare. Blev aldrig långtråkigt, hände saker hela tiden. Lättsam grupp!”
Deltagare: ”Jag ser fram emot nästa tillfälle. Jag har lärt mig mycket och tycker att det var den bästa kursen jag varit på.”
Deltagare: ”Som vanligt många AHA-upplevelser och varsebildning av eget beteende samt förståelse för mekanismer. BRA!”
Deltagare: ”Träningslägren med teoretisk utbildning (teori, grupparbete, rollspel m.m.) har hållit en mycket hög klass när det gäller utbildare och utbildningsmaterial.
Träningsuppgifterna (Effektivitetskalkyl, Måltjuvskampanj, Tidsstudie, Motivationshöjande åtgärder, TRAK-modellen) har tillsammans med handledare varit mycket bra, och lett till positiva och praktiska resultat i min yrkesutövning.
Jag har under årens lopp genomgått ca. ett 20-tal utbildningar och vid en jämförelse med dessa är Medavos utbildning i en klass för sig. MYCKET BRA!
Jag är nu ”diplomerad arbetsledare”.”
Deltagarkommentarer


”Det har varit ett nöje att samarbeta med Jesper. Han har haft i uppdrag att hitta deltagare till vår säljkurs i Skåne och Blekinge och har jobbat med att ringa företag som ägs av kvinnor. Jesper har en härlig energi och levererar goda resultat. De som köpte våra kurser lovordade hans säljinsats. Med sin professionalitet och sitt goda humör charmar han alla som han talar med och vi är mycket nöjda. Vi har dessutom anlitat Jesper som föreläsare i en tvåtimmarsworkshop kring försäljning – vilket han genomförde med bravur.”

Angeli Sjöström
Processledare/Utbildningsansvarig, Mod Passion Jonglör


”Jesper har på ett föredömligt sätt arbetat med ett omfattande win-back projekt, där Jesper vunnit tillbaka våra kunder som av olika anledningar sagt upp sitt privatabonnemang på ne.se.”

Niclas Ek
Marknadschef, NE


”Pikus kunder och deltagare i våra program har höga krav och förväntningar på det vi levererar, vilket förstås är en rolig utmaning som vi brukar klara med råge. Samtidigt vet jag att det ”hänger” på att jag samarbetar med skickliga konsulter och utbildare som bidrar i programmen, och tillsammans vill skapa största möjliga värde för kunden. Därför känns det extra kul att Jesper från Win-Win Säljkonsult är med i teamet. Jesper är lyhörd för deltagarna och våra kunder och designar rätt upplägg för varje tillfälle. Han är en utbildare som har förmågan att göra det svåra enklare för deltagarna, med god pedagogik och glimten i ögat. Alltid mån om att leverera på topp, vilket även andra konslutkollegor har berömt honom för! Jag ser fram emot fortsatt samarbete med Jesper.”

Ingrid Haraldsson
VD, Piku AB


"Bra jobbat! Genom att börja ställa fler frågor har min försäljning skjutit i höjden. Siffrorna talar för sig själv! Tack så mycket Jesper!"

Albert Shpatollaj
Säljare, Quadriga AB


”En händelserik dag med många bra tips när man ringer kalla samtal. Mycket givande, har använd Jespers input i samtalen och fått bra hitrate på samtalen.”

Lars Hjorth
Försäljningansvarig Corporate Sales, Resia AB


”Jesper har hjälpt oss på ett briljant sätt att ta den första telefonkontakten med olika företag. Hans passande röst och framtoning gör att det han säger låter intressant för alla. Jesper har hjälpt oss med många nya företagskontakter som vi kan jobba vidare med. Hoppas på ett fortsatt mycket givande samarbete.”

Carola Jungeby
VD, Senioruthyrning


"Jesper/Win-Win Säljkonsult AB överträffade våra förväntningar av vad och hur en besöksbokare skulle vara. Med stor glädje och energi tog han sig an vårt uppdrag, satte sig snabbt in i vårt produktutbud runt 3D-presentationer och levererade bokningar på löpande band. Vi har en förträfflig dialog och Jesper delar med sig av sina erfarenheter i form av små tips och förslag, vilket uppskattas enormt. Jesper kommer vara vår "go-to-guy" för lång tid framöver."

Patrik Birgersson
Operativ Chef, Show 3D of Sweden AB


”Jesper jobbar aktivt med kundbokningar, uppföljning och avstämning till VD-grupper. Jesper gör ett mycket proffsigt jobb ur alla aspekter, vilket gör att det känns väldigt tryggt att jobba med honom.”

Sven Larsson
VD, SL Management


”Som grundare till SONA Connect förstod jag att även min bransch (missbruksbehandling) behöver uppdatera våra kunskaper inom försäljning. Eftersom jag fått ett gott intryck av Jesper via affärsnätverk valde jag att gå en säljkurs hos honom. Jag hade aldrig kunnat ana hur mycket mervärde den kursen skulle ge mig! Jag förstår nu detta viktiga område på ett betydligt djupare plan. Jag har dessutom verktygen för att själv jobba med försäljning på ett seriöst, genomtänkt och anpassat sätt som gagnar min bransch. Jag har bland annat insett att försäljning handlar om att hjälpa och serva, vilket på pricken speglar mitt övriga arbete. Jesper har en otrolig förmåga att på flera olika nivåer kommunicera kunskaperna som har tagit hela området ”försäljning” till en helt ny nivå för mig.”

AMINAH FALLGREN
VD & Grundare, SONA Connect AB


”Telento hade behov att under en tillfällig arbetstopp öka personalvolymen, det gjorde vi bland annat genom att anlita Win-Win Säljkonsult. Satsningen var så lyckad att det blev ett kontinuerligt samarbete där vi även fick nytta av Jesper Ohlssons färdigheter inom säljcoachning. Efter att ha studerat tusentals säljare under 10 år vågar jag påstå att Jesper Ohlsson är i en toppklass för sig. Vi hoppas på ett långt samarbete.”

Simon Nummela
VD, Telento Kundkommunikation AB


Vi på Verisure Partner Beest villa larm AB har ett bra samarbete med Win-Win Säljkonsult där Jesper telebokar möten med framtida konsumentkunder till oss. Han jobbar strukturerat och med många års erfarenhet som även avspeglar sig i kundsamtalen. Han har ett tryggt och avslappnat förhållningssätt. Mötena säljs in med ”garden” nere och kvaliteten är således hög på bokningarna.

Johan Jarnvi
Franchisetagare, Verisure Sverige AB


”Jesper jobbar som konsult åt Specialoljeimportören i Malmö AB (Wynn´s) där han har det övergripande försäljningsansvaret gentemot våra grossister och återförsäljare runtom i landet. Jespers styrkor är att han på ett enkelt sätt förklarar säljprocessen för våra samarbetspartners samt får dem att förstå det långsiktiga säljarbetet med att få varor ut ur butik och inte bara sälja in till butik som hyllvärmare. Tillsammans har vi även tagit fram en produktkatalog som hyllats av både återförsäljare och marknadsfolk i bilbranschen. Stort tack till Jesper för den informativa och säljande katalogen. Jag kan varmt rekommendera Jesper som är en ärlig, engagerad och kompetent person.”

Stefan Semjaniv
VD, Wynn’s