Posted by & filed under Okategoriserade.

Deltagare: ”Mycket trevlig utbildning med bra verktyg och trevlig utbildare. Blev aldrig långtråkigt, hände saker hela tiden. Lättsam grupp!”

Deltagare: ”Jag ser fram emot nästa tillfälle. Jag har lärt mig mycket och tycker att det var den bästa kursen jag varit på.”

Deltagare: ”Som vanligt många AHA-upplevelser och varsebildning av eget beteende samt förståelse för mekanismer. BRA!”

Deltagare: ”Träningslägren med teoretisk utbildning (teori, grupparbete, rollspel m.m.) har hållit en mycket hög klass när det gäller utbildare och utbildningsmaterial.
Träningsuppgifterna (Effektivitetskalkyl, Måltjuvskampanj, Tidsstudie, Motivationshöjande åtgärder, TRAK-modellen) har tillsammans med handledare varit mycket bra, och lett till positiva och praktiska resultat i min yrkesutövning.

Jag har under årens lopp genomgått ca. ett 20-tal utbildningar och vid en jämförelse med dessa är Medavos utbildning i en klass för sig. MYCKET BRA!

Jag är nu ”diplomerad arbetsledare”.”
Deltagarkommentarer


”Jesper är certifierad av Medavo som träningsledare och har lång erfarenhet av att utveckla team- och arbetsledare både i våra öppna program samt företagsinterna projekt. Med sin positiva inställning och professionalism bidrar Jesper i hög utsträckning till att skapa framåtanda och drivkraft i kunduppdragen.”

Comments are closed.